Focaccia

 

Dette er det beste tilbehøret til supper og gryterretter. Brødet blir saftig og godt og man skal bli litt fettet på fingrene når man bryter av det. Disse er stekt i små aluminiumsformer, men er stor langpanne går også bra.

Focaccia
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Focaccia
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Sikt melet. Elt deigen sammen forsiktig, uten olivenoljen, den skal være veldig løs. Forhev i 30 min. Hell den så ut i formen, trykk den litt flat og ha på krydder, oljen, soltørket tomat og oliven . Heves til dobbelt størrelse.
  2. Stek på 200 gr. varmluft nederst i ovnen ca 15/ 20 min.
Del denne oppskriften