Gryte med svinekjøtt

Skriv ut Del på Facebook
En deilig mild gryterett med svinekjøtt som både barn og voksne liker. Server med ris og salat.

Ingredienser
 

  • 900 gr svinefilet
  • 2 stk løk
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1,5 ss dijonsennep
  • 2 dl buljong
  • 300 gr sjampignon
  • 3 dl fløte
  • 1 dl kruspersille
  • smør til steking

Fremgangsmåte
 

Start med:

  • Fres passe store biter svinefilet og ha over i en gryte. Bland sammen krydder, sennep og buljong og ha det over kjøttet. La det trekke i 5 min.
    900 gr svinefilet, 2 stk løk, 1,5 ts salt, 1 ts pepper, 1,5 ss dijonsennep, 2 dl buljong

  • Fres sjampignonen i smør, la putre i 5 min. Ha det i gryta og hell over fløten. La det syde i noen min. Pass på å ikke la det koke for lenge for da blir svinefileen tørr. Ved servering rører du inn persillen.
    300 gr sjampignon, 3 dl fløte, 1 dl kruspersille, smør til steking

Tips og triks!

Litt sprøtt bacon og litt chili gjør gryta mer «voksen».
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!