Ørret med sennep og honning topping

Skriv ut Del på Facebook
I denne retten brukte jeg en frossen ørret som jeg fileterte. Det er rimelig og god mat. Denne er også veldig fin bruke til koldtbord.
Hovedrett
Norsk
Fisk
15 - 20 min.
180 C
Lett
1 side

Ingredienser
 

  • 1 stk ørretside med skinn
  • 2 ss honning
  • 2 ss sennep den med korn er god
  • 1 dl hasselnøtter eller andre nøtter

Fremgangsmåte
 

  • Fileter fisken, salte og pepre den.
  • Bland sammen honning og sennep og smør det over fileèn. La den gjerne marinere ca 30 min.
  • Hakk nøttene og fordel de over fisken.
  • Bak i stekovn på 180 gr. ca 20 min. Fisken skal ha en kjerne temp. på 50gr.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!