Matgleden - Anne Bullen Eek

Agurk og fetaost smårett

Matgleden

15. mars 2023

,

Foto: Anne

Skriv ut Del på Facebook
Matgleden
15 amuse bouche

Ingredienser
 

  • 225 g fetaost
  • ¼ ss sort pepper Nykvernet
  • ¼ ts Cayennepepper
  • ½ ss oregano
  • 1 stor agurk
  • 16 soltørkede tomatbiter
  • 16 Frisk basilikumblad hel

Fremgangsmåte
 

  • Skrell og skjær agurken på langs. Fjern frøene, og kutt deretter i stykker som er 1,5 cm brede. Skjær stykkene opp og forsøk å få 15 stykker som måler 2 x 1,5 cm.
  • Legg fetaosten på et fat og dryss svart pepper, cayennepepper og oregano over. Krydre etter smak.
  • Skjær 15 terninger og legg disse oppå agurkbitene.
  • Legg et enkelt basilikumblad på toppen av osten.
  • Legg en liten skive soltørket tomat på toppen av basilikumen.
  • Fest lagene med en tannpirker.
Matgleden
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!