Agurk sandwich

Skriv ut Del på Facebook
Afternoon tea
Engelsk
Allergener

Ingredienser
 

  • 1 stk agurk
  • kremost
  • dill, karse, kruspersille
  • salt og pepper
  • lyst brød, gjerne firkantet

Fremgangsmåte
 

  • Skrell agurken og skjær den i tynne skiver.
  • Ha agurkene i en bolle og strø over litt salt, la dem hvile ca 30 min.
    Hell av væsken som har dannet seg og tørk skivene lett med et tørkepapir.
  • Bland kremosten med krydder og urter, smak til.
  • Smør tynne brødskivene med kremost, legg på agurkskiver litt over hverandre.
    Legg skivene sammen, skjær av skorpen og del de i fine trekanter.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!