Matgleden - Anne Bullen Eek

Agurk sandwich

Matgleden

22. november 2020

,

Skriv ut Del på Facebook
Matgleden
Afternoon tea
Engelsk

Ingredienser
 

  • 1 stk agurk
  • kremost
  • dill, karse, kruspersille
  • salt og pepper
  • lyst brød, gjerne firkantet

Fremgangsmåte
 

  • Skrell agurken og skjær den i tynne skiver.
  • Ha agurkene i en bolle og strø over litt salt, la dem hvile ca 30 min.
    Hell av væsken som har dannet seg og tørk skivene lett med et tørkepapir.
  • Bland kremosten med krydder og urter, smak til.
  • Smør tynne brødskivene med kremost, legg på agurkskiver litt over hverandre.
    Legg skivene sammen, skjær av skorpen og del de i fine trekanter.
Matgleden
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Egg sandwich

Bestemors pepperkaker