Epleterte

Eller `tarte aux pommes` Prue Leiths oppskrift på denne tradisjonelle nydelige terten

Les mer »

Bacalao

Dette er en oppskrift fra Christian Honstad som driver Brasserie Hansen i Oslo.

Les mer »

Tikka masala

Tikka betyr kjøtt uten ben. Her er det laget med kylling, men annet kjøtt går også fint

Les mer »

Bringebærmoussekake

Mesterkokk Tonje Torvanger er soussjef på Statholderens Mat & Vinkjeller og kaptein på det norske kokkelandslaget junior. Her er hennes

Les mer »

Missisippi mud cake

Dette er Manuelas oppskrift. Jeg har sammenlignet mange, både på amerikanske og norske sider. Jeg kom frem til at denne

Les mer »

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!