Paris Brest

Dette var en av de første tekniske oppgavene i Hele Norge baker. Oppskriften er ikke den samme.

Les mer »

Fraisier = jordbærkake

Her kommer en jordbærkake oppskrift, Fraisier, med diplomatkrem istedenfor mousselinekrem ( som i denne Fraisier ) Diplomatkrem er en konditorkrem

Les mer »

Avocado m` reker

Dette er sein åttitalls mat på sitt aller beste. Hvis du vil gjøre noe ekstra ut av forretten, kan du

Les mer »

Tropisk moussekake

Denne oppskriften og bilde er fra bloggen til Fredrik Andersen, Letsbake Han var også med i finalen av HNB 2016

Les mer »

Kålstuing

Fast følge til kjøttkaker her i huset. Vanlig grønnsaker er nødløsning i følge min mann:) Bildet: Smedstuen gård

Les mer »

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!