Denne oppskriften er nok ikke for pyser, men for gourmèer som liker en arbeidsøkt for maten !!
Den flotte kaken som pryder begynnelsen av Bakemesterskapet og andre program.
Dette er en amerikansk oppskrift med en nydelig glasur som ikke er søtet
Jeg lurer bestandig på hvor mye mel og smør til hvor mange dl. væske. Her er svaret
Her er det brukt kikerter i sausen, men andre bønner kan også brukes.
Tikka betyr kjøtt uten ben. Her er det laget med kylling, men annet kjøtt går også fint
Mesterkokk Tonje Torvanger er soussjef på Statholderens Mat & Vinkjeller og kaptein på det norske kokkelandslaget junior. Her er hennes
Hva er en clafoutis? En clafoutis er en krysning mellom en vaniljesaus og en kake
De bittesmå runde mozzarellaene er finest her, men det går godt an å bruke de større også.
Clafoutie kan beskrives som en tykk pannekake stekt i en form som en kake.
Saltgurka på svensk. Dette er en oppskrift av Sandra Mastio i Timian, tupp og tårta.
Jeg kjøper alltid med meg Stilton når jeg er i London og det er gøy å finne oppskrifter med Stilton
Dette er Manuelas oppskrift. Jeg har sammenlignet mange, både på amerikanske og norske sider. Jeg kom frem til at denne
En oppskrift `79, som jeg har brukt mye. Knakkpølser smaker fortsatt godt synes jeg.
Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.
Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.
Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.
Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.
Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!