Appelsin og pasjonsfrukt sorbet

Det finnes ingen grenser for smakstilsetninger i iskrem. Bruk fantasien!

Skriv ut Del på Facebook
Dessert
Allergener

Utstyr

  • Iskremmaskin

Ingredienser
 

  • 2 dl nypresset appelsinjuice
  • 200 g sukker
  • 10 g revet ingefær
  • 1,5 dl pasjonsfrukt saft
  • 2,5 dl youghurt
  • 250 g mascarponeost

Fremgangsmåte
 

  • Kok opp saften av appelsin og pasjonsfrukt sammen med sukker og ingefær. La det trekke i 20 min. Sil blandingen og bland med youghurt og mascarpone.
    Kjør i iskremmaskin.

Tips og triks!

Mascarpone gir en fløyelsmyk konsistens i sorbeer og iskrem.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!