Matgleden - Anne Bullen Eek

Appelsin og pasjonsfrukt sorbet

Matgleden

31. mai 2021

Det finnes ingen grenser for smakstilsetninger i iskrem. Bruk fantasien!

Skriv ut Del på Facebook
Matgleden
Dessert

Utstyr

  • Iskremmaskin

Ingredienser
 

  • 2 dl nypresset appelsinjuice
  • 200 g sukker
  • 10 g revet ingefær
  • 1,5 dl pasjonsfrukt saft
  • 2,5 dl youghurt
  • 250 g mascarponeost

Fremgangsmåte
 

  • Kok opp saften av appelsin og pasjonsfrukt sammen med sukker og ingefær. La det trekke i 20 min. Sil blandingen og bland med youghurt og mascarpone.
    Kjør i iskremmaskin.
Matgleden

Tips og triks!

Mascarpone gir en fløyelsmyk konsistens i sorbeer og iskrem.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Annes opp ned kake