Bacon Cheddar Djevle Egg

Foto: Shutterstock
Skriv ut Del på Facebook
24 djevleegg

Ingredienser
 

  • 12 store egg
  • 4 skiver bacon
  • ½ kopp majones
  • 2 ss finrevet cheddarost
  • 1 ss sennep

Fremgangsmåte
 

  • Hardkok 12 egg i ca 10-12 min.
  • Fjern eggene fra det varme vannet og skyll under kaldt rennende vann for å avkjøle.
  • Stek bacon i en stor stekepanne over middels høy varme, vend av og til, til det er jevnt brunt og sprøtt, ca. 10 minutter. Hell av på tørkepapir, og smuldre deretter opp.
  • Skrell avkjølte egg og del i to på langs. Ha eggeplommer til en bolle.
  • Tilsett majones, bacon, cheddar og sennep til eggeplommene, og mos deretter for å kombinere. Hell eggeplommeblandingen i eggehvitehalvdelene. Server umiddelbart eller dekk til og avkjøl til servering.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!