24 djevleegg
Ingredienser
- 12 store egg
- 4 skiver bacon
- ½ kopp majones
- 2 ss finrevet cheddarost
- 1 ss sennep
Fremgangsmåte
- Hardkok 12 egg i ca 10-12 min.
- Fjern eggene fra det varme vannet og skyll under kaldt rennende vann for å avkjøle.
- Stek bacon i en stor stekepanne over middels høy varme, vend av og til, til det er jevnt brunt og sprøtt, ca. 10 minutter. Hell av på tørkepapir, og smuldre deretter opp.
- Skrell avkjølte egg og del i to på langs. Ha eggeplommer til en bolle.
- Tilsett majones, bacon, cheddar og sennep til eggeplommene, og mos deretter for å kombinere. Hell eggeplommeblandingen i eggehvitehalvdelene. Server umiddelbart eller dekk til og avkjøl til servering.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!