Foto: Anne
2 former
ca 40 min.
180 C
0
Ingredienser
- 3 stk egg
- 2 kopper sukker 1 kopp er 2 dl
- 3-4 stk bananer, godt modne. Gjerne brune i skallet avhengig av størrelse
- 1 kopp smeltet smør
- 1 dl melk
- 3 kopper hvetemel
- 2 ts bakepulver, toppede
- 2 ts vaniljesukker, toppede
- 1 ts natron, toppet det samme som bikarbonat
Fremgangsmåte
- Sukker og egg piskes til eggedosis, viktig at sukkeret blir løst opp.
- Bananene moses og has i eggedosisen, sammen med avkjølt smør og melk.
- Melet tilsettes bakepulver, van.sukker og natron og siktes i.Alt vendes sammen og fordeles i 2 brødformer.Stekes som angitt.
- Pynt gjerne med krem, banan og raspet sjokolade.
Tips og triks!
Du kan gjerne tilsette hakkede valnøtter, eller sjokoladebiter i røren.
Her setter kun fantasien grenser, hakket tørket frukt er også godt.
Kaken blir veldig saftig og holdbar.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!