En nydelig frisk og god krem til kakefyll i bløtkake.
0
Ingredienser
- 800 gr bringebær
- 8 ss sukker
- 6 plater gelantin
- 250 gr mascarpone
- 6 dl kremfløte
- 1 ts vaniljepulver eller frø fra 2 stenger
- 2 ss siktet melis
Fremgangsmåte
- Rens bringebær. Knus noen i en blender. Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i ca 10 minutter. Ta gelatinplatene opp av vannet, klem ut vannet og smelt i mikroovn i en liten skål. Bland den smeltede gelantinen med de knuste bringebærene. Pisk fløten nesten stiv (ikke for mye). Bland kremen inn i mascarponeosten litt etter litt. Vend inn vaniljen og melisen til slutt. Vend bringebærene inn i kremen.
Tips og triks!
Oppskrift på bløtkaken finner du her: Marsipankake
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!