Cabaret!

Skriv ut Del på Facebook
Dette er den ultimate sommermat synes jeg, smakfullt og veldig godt! Lag gjerne en god remulade til! I pose buljong gele holder til en passe stor rund bolle. Jeg veier aldri ingrediensene så det kan jeg ikke oppgi. Det er øyemål og smak og behag.

Ingredienser
 

  • 1 pose Toro buljong gele, (aspic)
  • reker
  • fiskepudding eller
  • rød eller hvit kokt fisk
  • amerikansk grønnsaksblanding frossen, eller bare erter
  • hardkokte egg
  • aspargestopper

Fremgangsmåte
 

  • Lag gele etter anvisning på pakken, rør godt så alt blir oppløst. Ha litt gele i bunnen av bollen og sett den i fryser så den stivner fort. Legg så ingrediensene i et pent mønster rundt kantene av bollen og ha alt lagvis i bollen etterpå. Jeg bruker alltid frossen amerikansk grønnsaksblanding, men det er godt med aspargestopper også. Hell den varme geleen over og fyll helt opp. Grønnsaksblandingen behøver ikke kokes opp først. Sett cabareen i kjøleskapet noen timer så den stivner.
  • Velv cabareten ut på et fat og pynt med sitron, og gjerne fler rensede reker. Serveres på et koldtbord eller som egen rett,. Det er godt med remulade til.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!