Ca 30-40 min
200 grader
Lett
Utstyr
- Paiform eller rund kakeform ca 25 cm.
Ingredienser
- 1 stk grillet kylling
- 1 stk purre
- 2 stk hvitløksfedd valgfritt
- ½ ts salt
- pepper etter smak
- 3 stk egg
- 3 dl matfløte
- 2+2 dl revet parmesan eller annen god ost til gratinering
Garnering
- 1 pk bacon i biter eller skiver
- romanosalat
- flaket parmesan
Fremgangsmåte
Pai
- Rens kyllingen og skjær den i biter. Skyll og skjær opp purren. skrell og skiv hvitløk.Stek purre og hvitløk mykst i en panne, Vend i kyllingen varm alt sammen.Krydre.Fordel fyllet i paiskallet.Pisk sammen egg, melk og 2 dl. ost.Hell eggestanden over fyllet og topp med 2 dl. revet ost.
Garnering
- Stek bacon og la det renne av på et kjøkkenpapir. Finstrimle salaten. Dander bacon, salat og høvlet parmesan på toppen.
- Server med en god salat, evt, brød til.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!