Cæsarpai

Skriv ut Del på Facebook
Ca 30-40 min
200 grader
Lett

Utstyr

  • Paiform eller rund kakeform ca 25 cm.

Ingredienser
 

  • 1 stk grillet kylling
  • 1 stk purre
  • 2 stk hvitløksfedd valgfritt
  • ½ ts salt
  • pepper etter smak
  • 3 stk egg
  • 3 dl matfløte
  • 2+2 dl revet parmesan eller annen god ost til gratinering

Garnering

  • 1 pk bacon i biter eller skiver
  • romanosalat
  • flaket parmesan

Fremgangsmåte
 

Pai

  • Rens kyllingen og skjær den i biter. Skyll og skjær opp purren. skrell og skiv hvitløk.
    Stek purre og hvitløk mykst i en panne, Vend i kyllingen varm alt sammen.
    Krydre.
    Fordel fyllet i paiskallet.
    Pisk sammen egg, melk og 2 dl. ost.
    Hell eggestanden over fyllet og topp med 2 dl. revet ost.

Garnering

  • Stek bacon og la det renne av på et kjøkkenpapir.
    Finstrimle salaten. Dander bacon, salat og høvlet parmesan på toppen.
  • Server med en god salat, evt, brød til.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!