Hjem » Dessert
Mesterkokk Tonje Torvanger er soussjef på Statholderens Mat & Vinkjeller og kaptein på det norske kokkelandslaget junior. Her er hennes
Hva er en clafoutis? En clafoutis er en krysning mellom en vaniljesaus og en kake
Clafoutie kan beskrives som en tykk pannekake stekt i en form som en kake.
Dette er Manuelas oppskrift. Jeg har sammenlignet mange, både på amerikanske og norske sider. Jeg kom frem til at denne
En dessert for viderekomne, men får du det til kommer de som spiser denne til å lovprise deg!
Denne vaniljepuddingen er enkel, kremaktig og perfekt søt! Den beste vaniljepuddingen du kan lage hjemme! Så mye bedre enn den
Pudding er i utgangspunktet en konditorkrem eller vaniljekrem. Puddinger har vanligvis mer maisstivelse eller gelantin som fortykningsmiddel. Sjokoladepuddingoppskriften her bruker
I dag kalles det Dronning Maud fromasj, noen kaller det også Haugesund dessert.
Det finnes veldig mange oppskrifter med rabarbra, jeg lager kompott slik min bestemor lærte meg. Vi hadde mengder av rabarbra
For noen år siden gikk Masterchef på Tv og deltagerne i semifinalen skulle lage Magisk lavakake. Denne varianten er laget
Dette er en kjempegod og lettvint dessert, som kan lages minst 2 dager i forveien.
Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.
Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.
Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.
Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.
Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!