Dumleflarn

Foto: Sanna Livijn Wexell

En superenkel måte å få noe sprøtt som tilbehør til dessert eller til kaffen!

Skriv ut Del på Facebook
7-8 min.
175 c

Ingredienser
 

  • 10 stk Dumle

Fremgangsmåte
 

  • Sett ovnen på 175 ℃
  • Fordel dumlekaramellene utover stekebrettet.
    De må ha god plass for de flyter utover
  • Stek i 8 min. Sjekk om de er ferdig, da ovner er forskjellig.
  • La de avkjøles på brettet.
    De kan oppbevares i tett boks.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!