Egg sandwich

Skriv ut Del på Facebook
Afternoon tea
Engelsk
12 – 13 min
Lett
Allergener
+

Ingredienser
 

  • 2 stk egg
  • 1 ss majones
  • 1 ss vanlig yoghurt
  • 1 ss dijon sennep
  • 1 ts dill hakket eller tørket
  • 1 ts fersk persille hakket
  • Havsalt etter smak
  • Nykvernet sort pepper etter smak
  • 4 skiver brød

Fremgangsmåte
 

  • Hardkok eggene ( ca 13 min fra kjøleskapskalde) og avkjøl de kjapt i iskaldt vann.
  • Kutt eggene veldig fint opp, du kan mose de, men jeg synes det blir mer delikat å dele i små biter.
  • Bland majones og yoghurt med urter og krydder, smak til.
  • Bland inn egg
  • Smør blandingen på hvitt brød og del i 4 trekanter. Skjær av skorpene om du vil.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!