Denne oppskriften er fra TV programmet Bra godt med Berit Nordstrand og Klaus Onstad
Jeg er imponert over all kunnskapen til Berit og vil gjerne forsøke å spise slik hun anbefaler i ukedagene i hvert fall.
0
Ingredienser
- 1 pakke eller boks fiskeboller og 1 dl av kraften
- 2 gulrøtter
- 1 stangselleri
- sitrongress
- ½ løk
- 2 fedd hvitløk
- 2 ts god gul currypaste eller mer etter smak eller rød
- 1 boks kokosmelk
- melk/fløte til jevning
- olje til steking
- Tilbehør
- 1 agurk
- en neve frisk koriander
- saft av økologisk sitron og cest av skallet
- ingefær etter smak
- chili etter smak
Fremgangsmåte
- Kutt alle grønnsakene unntatt sitrongresset og fres de i litt nøytral olje, tilsett currypaste og sviss dette et par minutter.
- Tilsett kokosmelk, melk og gjerne litt fløte. Kok dette sammen til grønnsakene er møre, varm fiskebollene i sausen.
- Riv agurken på en mandolin, press ut væsken. Tilsett finkuttet koriander og chili. Smak til med litt sitronsaft.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!