20 – 25 min
200 C
Lett
+
+
0
Ingredienser
- 600 g mel
- 450 g lunkent vann
- 1 ss sukker
- 1 ts salt
- 1 ts tørrgjær
- 30 ml olivenolje velg den du liker best
- raspet ost, oliven etc bruk gjerne cheddar
Fremgangsmåte
- Rør alle ingredienser sammen i en bakebolle. Ikke arbeid deigen for mye. La deigen stå tildekket og heve i 1 t.
- Smør en liten langpanne og ha deigen over, den skal være litt løs og klisset. Klapp deigen jevn ut i pannen.La de heve i 30 min til.
- Ha litt olivenolje over deigen og trykk med fingrene så det blir groper i overflaten.
- Dryss raspet eks. cheddar over og her har jeg brukt rosmarin i tillegg.La den heve i 15 min til.
- Stek som anvist og server gjerne lunken!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!