Dette er det beste tilbehøret til supper og gryterretter. Brødet blir saftig og godt og man skal bli litt fettet på fingrene når man bryter av det. Disse er stekt i små aluminiumsformer, men er stor langpanne går også bra.
Tilbehør
Italiensk
15 - 20 min nederst i ovnen
200 gr
0
Ingredienser
- 50 fersk gr. gjær evt en pakke tørrgjær
- 5 dl vann
- 1 ss. sukker
- 2 ts salt
- 0,5 dl olivenolje
- ca 12 dl mel
- ca 50 gr soltørkede tomater
- lite dryss Maldonsalt
- ca 50 gr Sorte oliven
- ca 50 gr Parmesan
Fremgangsmåte
- Sikt melet. Elt deigen sammen forsiktig, uten olivenoljen, den skal være veldig løs. Forhev i 30 min. Hell den så ut i formen, trykk den litt flat og ha på krydder, oljen, soltørket tomat og oliven . Heves til dobbelt størrelse.
- Stek på 200 gr. varmluft nederst i ovnen ca 15/ 20 min.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!