Hjem » Forretter
De bittesmå runde mozzarellaene er finest her, men det går godt an å bruke de større også.
Jeg kjøper alltid med meg Stilton når jeg er i London og det er gøy å finne oppskrifter med Stilton
Dette er sein åttitalls mat på sitt aller beste. Hvis du vil gjøre noe ekstra ut av forretten, kan du
Blinier er russiske minipannekaker som skiller seg fra vanlige norske pannekaker ved at de heves med gjær. Skal du lage
Vi fikk denne retten i 1996 hos et vennepar, Hap og Bonnie, når vi bodde i Belgia. Jeg har laget
Jeg har prøvd å lage hollandaise og bearnaise mange ganger og alle ganger endt med skilt saus. Nå har jeg
Dette er en gammel oppskrift som jeg endelig fant igjen. Jeg har laget den mange ganger, men det før jeg
Det er så godt lage noe fra bunnen av. Denne pateèn skal steke i vannbad og kan lages 2 dager
Denne oppskriften har jeg funnet i «Stiansen inviterer til fest». Det var knallgodt. Vannbakkels finner oppskrift på her. Den oppskriften
En myk og deilig forrett eller en tapas rett med kamskjell som hovedingrediens. Det smaker godt med ruccolapesto ved siden
Oppskriften til denne røkelaksmoussen fant jeg i et ukeblad for mange år siden og fulgt med meg siden. Jeg har
Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.
Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.
Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.
Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.
Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!