Furulysalat

Oppskrift og bilde er fra Frukt.no

Skriv ut Del på Facebook
Lett
Allergener

Utstyr

  • En mandolin er bra å ha til dette.

Ingredienser
 

  • ½ stk hodekål finsnittet
  • 2 stk appelsin
  • 1 dl strimlede svisker
  • 1 ts sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 dl hakkede hasselnøtter

Fremgangsmåte
 

  • Snitt kålen fint. Gjerne med mandolin.
  • Skrell appelsinen og fileter ut appelsinbåtene.
  • Bland forsiktig snittet hodekål, appelsinbåter, strimlede svisker og hakkede hasselnøtter i en bolle.
  • Rør sammen sukker og sitronsaft, og hell over salaten.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!