Gresk lunchrett, fetaosten er blandet med kremost og urter og stekt i ovn.
Gresk
15 – 20 min.
220 ° varmluft
Ingredienser
- 2 vårløk
- 3 ss olivenolje
- salt
- pepper
- 1 ss f.eks mynte urter du liker
- 1 ss f.eks dill helst frisk
- 300 g fetaost
- 100 g kremost
- 4 avlange paprika røde eller grønne
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 220.
- Kle en stekeplate med bakepapir og sett den til side.
- Sett en stekepanne over høy varme og tilsett 2 ss olivenolje.
- Finhakk vårløken og tilsett den i pannen. Tilsett salt og pepper og surr dem i 1-2 minutter.
- Ta kjelen fra varmen og ha vårløken over i en bolle. Tilsett de urtene du liker, oregano, dill, persille, mynte.
- Bland fetaosten og kremost, gjerne i en foodprosessor
- Skjær den ene siden av paprikaen på langs, og fjern frøene for å lage en lomme. Følg samme prosess for alle paprikaene.
- Fordel fyllet mellom paprikaene og ha dem over stekeplaten.
- Drypp dem med 1 ss olivenolje og stek de fylte paprikaene i 20 minutter.
- Ta dem ut av ovnen, la dem avkjøles, og server dem med balsamicoeddik og rucola.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!