15 – 20 min.
200 C
+
+
0
Ingredienser
- 150 g smør smeltes
- 2,5 dl kaffefløte
- 50 g gjær
- 4 ss sukker
- ca. 9 dl hvetemel
- 3 stk eggeplommer
Fyll
- 50 g smeltet smør
- 50 g kokos
- 3 ss eplemos
- 2 ss sukker
- 1 egg til pensling
Fremgangsmåte
- Gjæren røres ut i lunkent smør og melkeblanding
- Mel has i blandingen, hold igjen litt, så deigen ikke blir for fast. Ha i en og en eggeplomme og elt til deigen er blank og smidig.
- Hev deigen til dobbel størrelse ca 30-40 min.
- Kjevle deigen ut og ha på fyllet. Rull den sammen og klipp gjerne mønster på toppen.
- Eller kjevle og rull løst sammen som til kanelsnurrer
- Når de er kalde kan du ha på melisglasur tilsatt litt sitronsaft.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!