12-15 min.
225 C
4 personer
Ingredienser
- 4 stk nakkekoteletter de må være litt tykke
- salvieblader
- pecorino eller parmesan
- salt og pepper
Tomatsaus
- 1 stk løk finhakket
- 2 stk hvitløksfedd etter smak
- 2 stk paprika, gjerne en av hver farge
- 1 boks tomater eller tilsvarende ferske
- tørket salvie eller annet urtekrydder.
- salt og pepper,
- røkt paprika etter smak.
Fremgangsmåte
- Del kotelettene nesten igjennom, brett de opp og legg inn fyllet.Lukk og bind de sammen med en hyssing.
- Brunes godt på begge sider, legges i en ildfast form oppa tomatsausen.Etterstekes ovn på 225° i ca 15 min. til de er gjennomstekt.
- Server
Tomatsaus
- Finhakk løk, paprika og hvitløk og surr det mykt i litt olivenolje.
- Tilsett tomater. La det småkoke en 10 – 15 min til det er mykt og kjør det sammen med en stavmixer.Smak til med krydder.
- Ha tomatsausen over i en ildfast form, legg koteletten på toppen og stek som angitt.
- Server gjerne med pasta, gnocci, potet eller hva du føler for!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!