Et finere navn på et italiensk sukkerbrød med litt smør!
20 – 25 min
Nederste rille
170 C
Ingredienser
- 40 g smør smeltes og settes til side
- 5 stk egg
- 100 g finkornet sukker
- 100 g hvetemel
Fremgangsmåte
- Smelt smøret og sett til side.Rør egg og sukker over vannbad til røren holder ca 43 °. Sukkerkornene skal løse seg opp.
- Hell røren i en piskebolle og pisk eggedosisen til den er lys og tykk.Sikt over melet og vend det inn med en slikkepott, pass på så alle melklumper er borte.
- Ta litt av røren og bland med smøret, vend så smørblandingen inn i røren.
- Hell den i en smurt form, gjerne med papir i bunnen og på sidene, og stek på nederste eller nest nederste rille i ca 20 min. Kjenn på kaken om den kjennes svampete ut og stikk i den med en pinne. Kommer pinnen ren ut er den ferdig.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!