Tea Malmegård, Nyhetsmorgen
25 min.
175 c
0
Ingredienser
Bunn og topp
- 150 g mandelmel
- 150 g revet kokos
- 90 g kokosolje kaldpresset
- 150 g honning
- 5 g malt kanel
- 1-2 g havsalt
Fyll
- 6-8 epler [550 g i terninger]
- 5 g kanel
- 1 vaniljestang
Fremgangsmåte
Bunn og topp
- Sett ovnen på 175 grader varmluft og tilbered en springform med et bakepapir.
- Bland alle ingrediensene til bunn og topp i en bolle.
- Ha halvparten av smulene i bunnen av springformen.
Fyll
- Skrell og skjær eplene i terninger og legg i gryten sammen med vaniljen og varm til de slipper ut væske. Tilsett kanel etter 2-3 minutter og rør godt.
- Hell eplekompotten over smulene og topp med resten av smulene. Stek midt i ovnen i ca 25 minutter.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!