Glutenfri kladdkake

Denne oppskriften er fra Semper.

Skriv ut Del på Facebook

Ingredienser
 

  • 120 g Semper Mix eller Fin Mix 2 dl
  • Semper Pofiber til å strø i formen
  • 100 g smør
  • 2 ½ dl sukker
  • 2 egg
  • ½ ts salt
  • 4 ss kakao

Fremgangsmåte
 

  • Sett ovnen på 180 °C.
  • Smelt smøret i en kjele på middels varme. Ta kjelen av platen, og tilsett sukker. Rør deretter inn ett egg om gangen til du har en jevn røre.
  • Sikt inn Semper Mix eller Fin Mix, salt og kakao, og vend det sammen til du har en jevn røre.
  • Smør en form, ca. 22 cm i diameter, og strø den med Pofiber.
  • Stek kaken i ca. 20 minutter.
  • La kaken avkjøles, og server den med lettpisket krem og friske bær.
  • Tips! Tilsett hakkede nøtter og sjokoladebiter i røren før steking.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!