Bilde av Jenny Finn
En deilig gjestebudform. Den lages ferdig på forhånd og gratineres like før det skal spises.
4
Ingredienser
- ca 600 gr svinefilet alt. Ytrefilet
- 1 stk sjalottløk
- 250 gr sjampignon
- 3 dl fløte
- 2 ss kalvefond
- 2 ss soyasaus
- 1 ts trøffeolje kan droppes
- 2 dl ost Til gratinering
- blåmuggost eks. Blue Castello
- salt og pepper
- evt litt chili
- ca 2 ss maizena bland den ut i litt fløte
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 gr. Skjær fileen i tykke skiver. Stek dem i smør, krydre med salt og pepper og legg dem i en ildfast form.ca 600 gr svinefilet, salt og pepper
- Finhakk sjalottløk. Rens og del opp sjampignon. Stek begge deler i smør.1 stk sjalottløk, 250 gr sjampignon
- Hell på fløte, kalvefond,bsoya og trøffelolje. Smak til med krydder og blåmuggost.3 dl fløte, 2 ss kalvefond, 2 ss soyasaus, 1 ts trøffeolje, blåmuggost, evt litt chili
- Tykne sausen med maizenajevning til den tykkelse du vil ha. Hell sausen over filèen.ca 2 ss maizena
- Strø over revet ost og gratiner i ca 15/20 min.Gratiner den rett før den skal serveres.2 dl ost
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!