Grove knekkebrød

 

Knasende sprø og deilige knekkebrød!!

Skriv ut Del på Facebook

Ingredienser
 

  • 2 dl. lett knuste speltflak
  • 1, 5 dl grovt rugmel
  • 0,5 dl knuste linfrø
  • 3 ss. valmuefrø
  • 1 dl sesamfrø gjerne ristet
  • 2 biter syltet paprika i små biter
  • Ca 70 gr. hakkede makadamianøtter
  • 1 ss frisk oregano
  • Litt maldonsalt
  • 3 dl vann

Fremgangsmåte
 

  • Bland alle ingrediensene sammen og la røren svelle så lenge du har tid til. Spray bakepapiret med formfett. Trykk røra utover et steke brett, ikke ta all røra med engang. Bruk kjevle for å få flaket tynt og jevnt. Del flaket opp i passende biter. Stek det på midterste rille i 30 - 40 min på 160 gr. varmluft.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!