En deilig mild gryterett med svinekjøtt som både barn og voksne liker. Server med ris og salat.
Ingredienser
- 900 gr svinefilet
- 2 stk løk
- 1,5 ts salt
- 1 ts pepper
- 1,5 ss dijonsennep
- 2 dl buljong
- 300 gr sjampignon
- 3 dl fløte
- 1 dl kruspersille
- smør til steking
Fremgangsmåte
Start med:
- Fres passe store biter svinefilet og ha over i en gryte. Bland sammen krydder, sennep og buljong og ha det over kjøttet. La det trekke i 5 min.
Så
- Fres sjampignonen i smør, la putre i 5 min. Ha det i gryta og hell over fløten. La det syde i noen min. Pass på å ikke la det koke for lenge for da blir svinefileen tørr. Ved servering rører du inn persillen.
Tips og triks!
Litt sprøtt bacon og litt chili gjør gryta mer "voksen".
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!