En deilig mild gryterett med svinekjøtt som både barn og voksne liker. Server med ris og salat.
Ingredienser
- 900 gr svinefilet
- 2 stk løk
- 1,5 ts salt
- 1 ts pepper
- 1,5 ss dijonsennep
- 2 dl buljong
- 300 gr sjampignon
- 3 dl fløte
- 1 dl kruspersille
- smør til steking
Fremgangsmåte
Start med:
- Fres passe store biter svinefilet og ha over i en gryte. Bland sammen krydder, sennep og buljong og ha det over kjøttet. La det trekke i 5 min.900 gr svinefilet, 2 stk løk, 1,5 ts salt, 1 ts pepper, 1,5 ss dijonsennep, 2 dl buljong
Så
- Fres sjampignonen i smør, la putre i 5 min. Ha det i gryta og hell over fløten. La det syde i noen min. Pass på å ikke la det koke for lenge for da blir svinefileen tørr. Ved servering rører du inn persillen.300 gr sjampignon, 3 dl fløte, 1 dl kruspersille, smør til steking
Tips og triks!
Litt sprøtt bacon og litt chili gjør gryta mer «voksen».
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!