Matgleden - Anne Bullen Eek

Hjemmelaget marsipan

Matgleden

25. november 2020

,

Skriv ut Del på Facebook
Matgleden
Julegodteri
Lett
+

Ingredienser
 

  • 1 kg malte mandler må være skåldet.
  • 1 kg melis
  • 1 dl eggehvite ca. hvite fra 3 egg

Fremgangsmåte
 

  • Bland malte mandler og eggehvite kjør dette i kjøkkenmaskin med K spade til den blir kornete. Ikke bruk foodprosessor til å male mandlene, da blir ikke resultat bra.
  • Tilsett siktet melis og kjør blandingen i maskinen til den er fast og fin.
  • Pakk den i plast og la den hvile.
  • Marsipan kan smaksettes med litt likør eller cognac. Den farges og man kan lage figurer.
  • Eller rulles til pølser og trekkes med sjokolade.
    Nam nam!
Matgleden
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Troika konfekt

Lys lapskaus