Hjem » Hovedretter
Denne oppskriften er nok ikke for pyser, men for gourmèer som liker en arbeidsøkt for maten !!
Her er det brukt kikerter i sausen, men andre bønner kan også brukes.
Tikka betyr kjøtt uten ben. Her er det laget med kylling, men annet kjøtt går også fint
En oppskrift `79, som jeg har brukt mye. Knakkpølser smaker fortsatt godt synes jeg.
En deilig curry med opprinnelse på Sri Lanka, den er ikke sterk, men veldig smakfull.
Den perfekte kotelett oppskriften. Gylden og sprø på utsiden og perfekt mør og saftig på innsiden.
Dette er ikke noe rosastekt kjøtt, nei, men mørt så det smelter på tungen!
Spaghetti Carbonara, en av de mest berømte pastaoppskriftene på romersk mat, laget kun med 5 enkle ingredienser: spaghetti krydret med
Dette er Julia Childs oppskrift, ihvertfall så lik orginalen som mulig ! Gryten over alle gryter nå når høsten nærmer
Dette er en kjempegod fiskegrateng som fint kan lages av frosne fiskefileer, eks torsk eller sei, eller rød og hvit
Dette er Christer Rødseth sin oppskrift, derfor må den legges ut her slik at jeg finner den igjen. Christer Rødseth
Lasagna stammer fra Italia, men mange av oppskriftene er fornorsket. Jeg har sett at i mange italienske oppskrifter er det
I disse lammetider er denne oppskriften min favoritt, har du gått lei av fårikål så prøv da vel! Denne oppskriften
Denne oppskriften er fra TV programmet Bra godt med Berit Nordstrand og Klaus Onstad Jeg er imponert over all kunnskapen
I denne retten brukte jeg en frossen ørret som jeg fileterte. Det er rimelig og god mat. Denne er også
Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.
Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.
Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.
Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.
Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!