Hovedretter

Bacalao

Dette er en oppskrift fra Christian Honstad som driver Brasserie Hansen i Oslo.

Les mer »

Tikka masala

Tikka betyr kjøtt uten ben. Her er det laget med kylling, men annet kjøtt går også fint

Les mer »

Dillkjøtt

Dill er den beste urten jeg vet om….til ALT! Oppskrift og bildet fra koket.se

Les mer »

Boeuf Bourguignon

Dette er Julia Childs oppskrift, ihvertfall så lik orginalen som mulig ! Gryten over alle gryter nå når høsten nærmer

Les mer »

Fin fiskegrateng

Dette er en kjempegod fiskegrateng som fint kan lages av frosne fiskefileer, eks torsk eller sei, eller rød og hvit

Les mer »

Kjøttgryte

Dette er Christer Rødseth sin oppskrift, derfor må den legges ut her slik at jeg finner den igjen. Christer Rødseth

Les mer »

Italiensk lasagna

Lasagna stammer fra Italia, men mange av oppskriftene er fornorsket. Jeg har sett at i mange italienske oppskrifter er det

Les mer »

Lammefrikassé

I disse lammetider er denne oppskriften min favoritt, har du gått lei av fårikål så prøv da vel! Denne oppskriften

Les mer »

Elgstek sous vide

Sous vide er en måte å langtidsvarmebehandle  kjøtt, fisk, fugl, grønnsaker og mye annet på.  Jeg er så heldig at

Les mer »

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!