Hjem » Hovedretter
En oppskrift `79, som jeg har brukt mye. Knakkpølser smaker fortsatt godt synes jeg.
En deilig curry med opprinnelse på Sri Lanka, den er ikke sterk, men veldig smakfull.
Den perfekte kotelett oppskriften. Gylden og sprø på utsiden og perfekt mør og saftig på innsiden.
Dette er ikke noe rosastekt kjøtt, nei, men mørt så det smelter på tungen!
Spaghetti Carbonara, en av de mest berømte pastaoppskriftene på romersk mat, laget kun med 5 enkle ingredienser: spaghetti krydret med
Dette er Julia Childs oppskrift, ihvertfall så lik orginalen som mulig ! Gryten over alle gryter nå når høsten nærmer
Dette er en kjempegod fiskegrateng som fint kan lages av frosne fiskefileer, eks torsk eller sei, eller rød og hvit
Dette er Christer Rødseth sin oppskrift, derfor må den legges ut her slik at jeg finner den igjen. Christer Rødseth
Lasagna stammer fra Italia, men mange av oppskriftene er fornorsket. Jeg har sett at i mange italienske oppskrifter er det
I disse lammetider er denne oppskriften min favoritt, har du gått lei av fårikål så prøv da vel! Denne oppskriften
Denne oppskriften er fra TV programmet Bra godt med Berit Nordstrand og Klaus Onstad Jeg er imponert over all kunnskapen
I denne retten brukte jeg en frossen ørret som jeg fileterte. Det er rimelig og god mat. Denne er også
Blåskjellene er kjempefine nå!! Når vi bodde i Belgia ble det fort vår favorittmat. Til vår store overraskelse ble de
Sous vide er en måte å langtidsvarmebehandle kjøtt, fisk, fugl, grønnsaker og mye annet på. Jeg er så heldig at
Ferskt kjøtt og suppe er den ultimate høstmaten for meg. God kraft fra kjøttet som blir den deiligste suppe og
En kjempegod gryte med reker. Hvor hot du vil ha den, bestemmer du selv. Jeg liker den så hot, at
Gresk salat er en deilig rett alene med godt brød ved siden av. Den er også god som tilbehør til
Jeg elsker Moussaka, så er DET sagt. Jeg liker også at den er fast i konsistensen, slik at man kan
Hva er bedre enn rakfisk fra Noraker gård?? Ingenting. Rett og slett. Fabelaktig godt. Denne delikatessen har ligget og kost
For å lage moussaka og greske kjøttboller må vi ha lammekjøttdeig. Det får man ikke så lett tak i. Da
Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.
Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.
Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.
Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.
Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!