Ungarsk Gulasj

I desember 1996 var jeg i Budapest for første gang, det var kaldt og det snødde. Det ble en uforglemmelig tur. Ikke bare fikk jeg smake en nydelig Ungarsk gulasj, men jeg fikk bade i 38 graders vann i det ærverdige gamle Szechenyi-Thermal-Bath. Det var en opplevelse, snøen dalte ned og vi svømte i basseng under åpenhimmel.  Anbefales!!

Szechenyi-Thermal-Bath
Szechenyi-Thermal-Bath

Denne oppskriften har jeg testet meg frem til og karven er helt nødvendig for den autentiske smaken.  Kan fint fryses.  På ettersommeren, når drivhuset bugner av tomater og chili passer det fint å lage en stor porsjon og fryse ned. Du kan bytte ut friske tomater med boks tomat. Jeg har brukt både høyrygg og kalvestek og begge fungerer fint.

Oppskrift på Focaccia som er veldig godt tilbehør, finner du her .

Skriv ut
Ungarsk Gulasj
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Forberedelse 30 min
Koke/steketid 1 t
Porsjoner
personer
Ingredienser
Forberedelse 30 min
Koke/steketid 1 t
Porsjoner
personer
Ingredienser
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Instruksjoner
Del denne oppskriften