Kilde: Mills.no
ca 13 min.
180 C
0
Ingredienser
Kaker
- 100 gram Olivero Original
- 200 gram sukker
- 250 gram ricottaost
- 0.5 stk sitron skallet
- 2 stk egg
- 200 gram mel
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
Melisglasur
- 300 gram melis
- 2 ss vann
- 0.5 ts sitronsaft
Fremgangsmåte
Kaker
- Sett ovnen på 180°CPisk sammen Olivero og sukker.
- Tilsett ricottaost og sitronskall og pisk i 2 minutter.
- Ha i 1 egg av gangen og pisk godt mellom hvert egg.
- Bland sammen mel, vaniljesukker og bakepulver.
- Ha melblandingen over i osteblandingen og pisk det hele godt sammen.
- Kle en stekeplate med bakepapir.
- Bruk en spiseskje og lag små kuler av deig. Fordel utover bakepapiret med god avstand i mellom – slik at kjeksen har plass til å flyte litt ut.
- Stek kjeksene på midterste rille i 13 minutter. La de avkjøle helt på en rist før du pynter med melisglasur.
Melisglasur
- Bland sammen melis, vann og sitronsaft.
- Fordel melisglasuren over kjeksene og pynt med rød og grønn kakepynt.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!