Italienske små kjøttboller

Foto: Shutterstock

Små kjøttboller til et fingermatservering

Skriv ut Del på Facebook
25 kjøttboller

Ingredienser
 

  • 250 g karbonadedeig
  • 1 stk liten løk revet
  • 1 fedd hvitløk
  • 40 g ferske loffsmuler
  • 40 g steinfrie oliven finhakket
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ss frisk persille finhakket
  • olje til steking

Fremgangsmåte
 

  • Bland kjøttdeig med de andre ingrediensene med hendene til en løs deig.
    Form teskjefuller til små boller.
    Stek dem til de er gjennomstekte i olje.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!