Jordbærfromasj

Skriv ut Del på Facebook
Minst 4 t. helst over natten i kjøleskap.
Lett

Ingredienser
 

  • dl fløte
  • dl jordbærpure
  • 6 plater gelantin
  • 3 stk eggehviter
  • 80 gr sukker

Fremgangsmåte
 

  • Legg gelantin i kaldt vann i 10 min.
    Mos jordbær til en pure i hurtigmixer.
  • Pisk fløten nesten stiv.
    Klem vannet ut av gelantinen, varm opp litt av pureen og løs opp gelantinen i den. Bland det i resten av pureen.
    Pisk eggehviter og sukker til marengs.
    Bland jordbærpure og marengs forsiktig sammen.
    Vend tilslutt inn kremen.
    Ha alt i en bolle og sett kjølig.
    Bon appetit!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!