Matgleden - Anne Bullen Eek

Jul

Sjokolademousse med brownie og bringebær

Sjokolademousse med brownie og bringebær

Det er litt jobb med denne desserten, men den kan lages i god tid i forveien. Bruk en god sjokolade. Alle slike desserter er avhengig av hvor god sjokoladen er. Enten man liker lys eller mørk sjokolade

9. januar 2025

Drammenskaker

Drammenskaker

Oppskrift og bilde er fra en eldre artikkel i DT BB

19. desember 2024

Risboller

Risboller

Settes med skje eller skjæres i biter fra liten langpanne.

13. desember 2024

Hasselnøtt cookies

Hasselnøtt cookies

7. desember 2024

Lemon Ginger Cookies

Lemon Ginger Cookies

Engelsk oppskrift

29. november 2024

Sitron og ingfærdrømmer

Sitron og ingfærdrømmer

Oppskrift fra Tine kjøkken

29. november 2024

Jule pannacotta

Jule pannacotta

Smaksatt med typiske julekrydderier!

20. november 2024

Dumleflarn

Dumleflarn

En superenkel måte å få noe sprøtt som tilbehør til dessert eller til kaffen!

6. mars 2024

Multemousse kake

Multemousse kake

Servert med en multesorbet!

11. april 2023

Brusselkjeks

Brusselkjeks

På tid med julebaksten? Bildet er av Tyske skiver som blir rullet på samme måte.

11. oktober 2022

Italienske julekjeks

Italienske julekjeks

24. november 2021

Tyske skiver

Tyske skiver

Mammas oppskrift fra Eva Edvardsen i Bogen, eget notat fra mamma: de er GODE !

8. oktober 2021

Shortbread

Shortbread

8. oktober 2021

Smultringer til «gullringen»

Smultringer til «gullringen»

Denne deigen er løsere enn vanlig og skal brukes i en beholder som » slipper» smultringene ned i varmt fett.

7. oktober 2021

Fiken og blåmuggost terter

Fiken og blåmuggost terter

30. desember 2020

Lutefisk med lettsaltet flesk

Lutefisk med lettsaltet flesk

22. desember 2020

Dronningpudding

Dronningpudding

I dag kalles det Dronning Maud fromasj, noen kaller det også Haugesund dessert.

19. desember 2020

Sildesalat

Sildesalat

17. desember 2020

Furulysalat

Furulysalat

Oppskrift og bilde er fra Frukt.no

10. desember 2020

Rødkålsalat

Rødkålsalat

Oppskrift og bilde er fra Frukt.no

10. desember 2020