Hjem » Julebakst
På tid med julebaksten? Bildet er av Tyske skiver som blir rullet på samme måte.
Mammas oppskrift fra Eva Edvardsen i Bogen, eget notat fra mamma: de er GODE !
Denne deigen er løsere enn vanlig og skal brukes i en beholder som » slipper» smultringene ned i varmt fett.
Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.
Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.
Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.
Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.
Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!
På tid med julebaksten? Bildet er av Tyske skiver som blir rullet på samme måte.
Mammas oppskrift fra Eva Edvardsen i Bogen, eget notat fra mamma: de er GODE !
Denne deigen er løsere enn vanlig og skal brukes i en beholder som » slipper» smultringene ned i varmt fett.