Kaker

Tebrød

Oppskriften er fra mammas håndskrevne bok og er nok arvet fra bestemor! Disse var det alltid en boks av tidlig

Les mer »

Paris Brest

Dette var en av de første tekniske oppgavene i Hele Norge baker. Oppskriften er ikke den samme.

Les mer »

Fraisier = jordbærkake

Her kommer en jordbærkake oppskrift, Fraisier, med diplomatkrem istedenfor mousselinekrem ( som i denne Fraisier ) Diplomatkrem er en konditorkrem

Les mer »

Tropisk moussekake

Denne oppskriften og bilde er fra bloggen til Fredrik Andersen, Letsbake Han var også med i finalen av HNB 2016

Les mer »

Skogbærkake

Denne oppskriften har jeg hentet fra «Det søte liv» sin side. Jeg har bakt den mange ganger og den høster

Les mer »

Sjokoladefromasjkake

Dette er sjokoladefromasjkaken fra Hele Norge baker. En riktig kaloribombe med hasselnøttbunn , karamell, ristede hasselnøtter, og pynt i «non

Les mer »

Mesterbaker

Så ble det endelig min tur som Mesterbaker! Jeg morer meg i teltet, man må holde humøret og tempoet oppe

Les mer »

Blåbærkake

Denne oppskriften har jeg fått av min gode venninne fra sykepleierskolen, Sidsel. Nå er det masse deilige friske blåbær i

Les mer »

Sukkerbrød

Denne sukkerbrød oppskriften tror jeg Ingrid Espelid er opphavskvinne til og etter at jeg begynte å bake slik, har jeg aldri

Les mer »

Krokankake

  Denne kaken er holdbar og veldig god. Blandingen av en glatt vaniljesmørkrem og sprø krokan er kjempegodt.

Les mer »

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!