Hjem » Kaker
Denne fantastiske kaken kombinerer lag på lag med nøtteaktig marengs, pralinsmørkrem og sjokoladeganache. Den er også naturlig glutenfri.
Den flotte kaken som pryder begynnelsen av Bakemesterskapet og andre program.
Dette er en amerikansk oppskrift med en nydelig glasur som ikke er søtet
Mesterkokk Tonje Torvanger er soussjef på Statholderens Mat & Vinkjeller og kaptein på det norske kokkelandslaget junior. Her er hennes
Clafoutie kan beskrives som en tykk pannekake stekt i en form som en kake.
Dette er Manuelas oppskrift. Jeg har sammenlignet mange, både på amerikanske og norske sider. Jeg kom frem til at denne
Denne oppskriften har jeg fått av Laila, etter å smakt den hos henne. kjempegod!
En fantastisk smakfull og sunn frossen ostekake med hvit sjokolade som du baker helt uten ovn. Topp med valgfrie bær
En frisk, saftig og litt tung dessertkake. En festkake som smaker godt sammen med en frisk sorbet.
Praktkaken fra Schwarzwald ! Tar litt tid å lege den den, men du slette tid så god!
Dette var en av de første tekniske oppgavene i Hele Norge baker. Oppskriften er ikke den samme.
Her kommer en jordbærkake oppskrift, Fraisier, med diplomatkrem istedenfor mousselinekrem ( som i denne Fraisier ) Diplomatkrem er en konditorkrem
Denne oppskriften og bilde er fra bloggen til Fredrik Andersen, Letsbake Han var også med i finalen av HNB 2016
Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.
Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.
Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.
Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.
Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!