Hjem » Kaker
En fantastisk smakfull og sunn frossen ostekake med hvit sjokolade som du baker helt uten ovn. Topp med valgfrie bær
En frisk, saftig og litt tung dessertkake. En festkake som smaker godt sammen med en frisk sorbet.
Praktkaken fra Schwarzwald ! Tar litt tid å lege den den, men du slette tid så god!
Dette var en av de første tekniske oppgavene i Hele Norge baker. Oppskriften er ikke den samme.
Her kommer en jordbærkake oppskrift, Fraisier, med diplomatkrem istedenfor mousselinekrem ( som i denne Fraisier ) Diplomatkrem er en konditorkrem
Denne oppskriften og bilde er fra bloggen til Fredrik Andersen, Letsbake Han var også med i finalen av HNB 2016
Foto Tone Rieber Mohn Paiform på 28 cm i diameter. Serveres gjerne lun, men holder seg god og saftig selv
Dette er favorittkaken fra jeg var barn. En slik pleide å stå i stekeovnen, når den var ferdig, med en
Denne oppskriften har jeg hentet fra «Det søte liv» sin side. Jeg har bakt den mange ganger og den høster
En frisk og veldig god Jordbærmoussekake. Her kan man bruke melløs sjokoladebunn også.
Denne oppskriften er det flinke Berit, vinneren av Hele Norge Baker sesong 3, som er mester for. Hun har bloggen
Tine meierier søkte etter 100 bestemødre til å teste deres juleoppskrifter. Jeg ble en av dem og har testet- En
Dette er sjokoladefromasjkaken fra Hele Norge baker. En riktig kaloribombe med hasselnøttbunn , karamell, ristede hasselnøtter, og pynt i «non
Så ble det endelig min tur som Mesterbaker! Jeg morer meg i teltet, man må holde humøret og tempoet oppe
Denne oppskriften har jeg fått av min gode venninne fra sykepleierskolen, Sidsel. Nå er det masse deilige friske blåbær i
Dette er min europeiske kake i 4 episode av Hele Norge Baker. Det er en saftig formkake som er fylt
Denne kaken er satt sammen på sommerstedet på Hurum, Bogen. Derav navnet! Den består av en valnøttbunn, sukkerbrødbunn, bringebær mousse
Denne sukkerbrød oppskriften tror jeg Ingrid Espelid er opphavskvinne til og etter at jeg begynte å bake slik, har jeg aldri
Denne kaken er holdbar og veldig god. Blandingen av en glatt vaniljesmørkrem og sprø krokan er kjempegodt.
Våren 2015 fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle søke om å få bli deltager i Hele Norge
Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.
Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.
Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.
Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.
Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!