Kamskjellmousseline

En myk og deilig forrett eller en tapas rett med kamskjell som hovedingrediens.  Det smaker godt med ruccolapesto ved siden av. Her er oppskriften til Ruccolapestoen

Skriv ut Del på Facebook

Ingredienser
 

  • 250 gr kamskjell
  • 2,5 dl fløte
  • 1 stk eggehvite
  • 15 gr salt
  • litt pepper
  • litt sitronskall og chili smakes til

Fremgangsmåte
 

  • Kjør alt i en foodprosessor til en finmalt og godt blandet deig.
  • Fordel i små former og stek i vannbad i stekeovn ca 20 min på 160 g. Denne retten egner seg godt å koke sous vide også. Vakumer formene og varm vannet til 70 gr. Legg i formene og la de ligge ca 20 min. Det smaker godt ruccolapesto ved siden av.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!