Kidneybønne salat med sprø topping

Skriv ut Del på Facebook
En kjempegod bønnesalat til sommerens grillmat ! Den er holdbar i holdbar i kjøleskapet i noen dager.
Porsjoner 6 porsj

Ingredienser
 

  • 2 stk bokser med kidneybønner
  • 3 stk tomater
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk løk
  • 2 kopper revet cheddarost evt. i små biter
  • 1 pose tortillachips
  • 1 flaske italiensk dressing kraft eller et annet merke du liker

Fremgangsmåte
 

  • Kutt alle grønnsakene fint opp og riv eller kutt osten fint opp. Bland alle ingrediensene sammen og hell over dressing. Chipsene kan gjestene forsyne seg og knuse selv. Velbekomme!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!