Matgleden - Anne Bullen Eek

Kjøtt

Bulgarsk svinegryte

Bulgarsk svinegryte

Alt i ei gryte er veldig kjekt!

27. april 2023

Lammestek

Lammestek

Benfri lammestek

9. april 2023

Kyllingfilet med parmesan og salvie

Kyllingfilet med parmesan og salvie

4. april 2023

Vill gryteglede

Vill gryteglede

Jeg lagde denne til 30 mennesker av elgkjøtt, den ble veldig god.

3. april 2023

Kremet kyllingform

Kremet kyllingform

Veldig lettvint gjestemat

17. mars 2023

Svinefilet med bacon

Svinefilet med bacon

10. januar 2023

Grynsodd

Grynsodd

7. januar 2023

Svinefilet med parmesansaus

Svinefilet med parmesansaus

Du kan bruke ytre, indre eller benfrie nakkekoteletter

7. januar 2023

Kjøtt i mørke

Kjøtt i mørke

Eller sosekjøtt som noen kaller det også.

20. desember 2022

Medisterpølser

Medisterpølser

Hjemmelagde medisterpølser, alle får til det!

10. november 2022

Pai med svinekjøtt

Pai med svinekjøtt

31. mai 2022

Crispy greske lam kjøttboller

Crispy greske lam kjøttboller

19. januar 2022

Ferskt kjøtt og suppe

Ferskt kjøtt og suppe

29. september 2021

Dillkjøtt

Dillkjøtt

Dill er den beste urten jeg vet om….til ALT! Oppskrift og bildet fra koket.se

29. september 2021

Kjøttpudding med egg og bacon

Kjøttpudding med egg og bacon

14. juni 2021

Kjøttpudding

Kjøttpudding

13. juni 2021

Kjøttkaker

Kjøttkaker

Slik lager jeg sausen til kjøttkakene!

2. september 2020

Gratinert svinefilet

Gratinert svinefilet

Bilde av Jenny Finn

25. august 2020

Medisterkaker

Medisterkaker

Hvis du maler deigen selv, så har du full kontroll på fettinnhold. Den bør ha ca 23 % fett.

27. november 2017

Kjøttsaus til pasta

Kjøttsaus til pasta

13. juni 2017