Kjøttpudding

Homemade ground meatloaf with vegetables. Traditional American cuisine
Skriv ut Del på Facebook Legg til i min samling
ca 40 min.
190 C

Ingredienser
 

Pudding

  • 2 kg karbonadedeig
  • 1 stk løk finhakket
  • 2 stor egg
  • 3 fedd hvitløk
  • 3 ss ketchup
  • 3 ss fersk persille finhakket
  • ¾ kopp tørre brødsmuler se tips
  • kopp melk
  • 1 ½ ts salt eller etter smak
  • 1 ½ ts Oregano eller annet urtekrydder du liker
  • ¼ ts svart pepper
  • ½ ts malt paprika

Glace

  • ¾ kopp ketchup
  • 1 ½ ts hvit eddik
  • 2 ½ ts brunt sukker
  • 1 ts hvitløkskrydder
  • ½ ts løkpulver

Fremgangsmåte
 

Pudding

  • Bland alle ingredienser godt sammen. Ikke overarbeid deigen, da blir puddingen for seig.
    Klapp den ned i en form og stek den.
    La den hvile i 10 min før du smører på glacen.

Glace

  • Bland alle ingredienser, smak til.
    Server med potetmos og grønnsaker.

Tips og triks!

Du kan tørke loff skiver på svak varme i stekeovn og knuse dem i en foodprosessor etterpå.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!