Kremet sherrysild

Skriv ut Del på Facebook
Lett

Ingredienser
 

  • 200 gr matjessild eller vanlig spekesild
  • 1 dl creme fraiche
  • ½ dl chilisaus
  • 2 ss finhakket rødløk
  • 2 ss tørr sherry

Fremgangsmåte
 

  • La silden renne godt av og tørk den. Skjær den i pene biter.
  • Bland de andre ingredienser forsiktig, og vend ned silden.
    Ha silden over i et pent glass.
    Holdbar i kjøleskap ca 1 uke.

Tips og triks!

I Sverige er det veldig vanlig med matjessild, men man får tak i det i Norge og. Hvis ikke så er både kryddersild og spekesild gode alternativer.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!