Krumkaker

Foto: Shutterstock

En oppskrift jeg har laget veldig mange ganger.

Skriv ut Del på Facebook Legg til i min samling
+
+

Ingredienser
 

  • 4 stk egg, veies romtemperert
  • ta like mye som vekten av eggene av:
  • smør smeltes og avkjøles
  • sukker
  • hvetemel

Fremgangsmåte
 

  • Pisk egg og sukker til eggedosis.
  • Tilsett hvetemel og smeltet avkjølt smør vekselsvis.
  • Smør krumkakejernet med fett, særlig til de to første kakene. En barneskje pleier å være nok. Press lokket ned. Rull kakene opp på en kjegle av tre, eller rull de som en strull eller ha de over en kopp. Fritt valg til hva de skal brukes.
  • Et beger av krumkake er fint å eks. servere multekrem i.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!