10 – 12 min.
225 C
4 personer
Ingredienser
- 4-6 kyllingfileèr
- salt og pepper
- 1 potte frisk salvie
- 4-6 skiver parmaskinke
- 100 g parmesan revet
- 100 g sveitserost revet (eller en annen du liker)
Tilbehør
- båndspagetti
- 2-3 dl fløte
- 3-4 soltørkede tomater oppskåret
- hakkede friske krydderurter, salvie, oregano, basilikum, oliven
Fremgangsmåte
- Dryss salt og pepper på kyllingfileene og brun de pent på middels varme i smør til de er pent brunet.Legg de over i en ildfast form. Legg på friske salvieblader og rull en skive parmaskinke rundt hver filet. Legg fileène tilbake i formen med skjøten ned.
- Bland revet parmesan og annen ost og dryss over kyllingen. Sett formen øverst i ovnen og gratiner i ca 10 min. til osten er smeltet og kyllingen gjennomstekt.
Tilbehør
- Kok båndspagetti etter anvisning på pakken. Ha i fløte, tomater og hakkede urter i pastaen og rør godt rundt.
- Anrett pastaen på en stor tallerken med kyllingfilet oppå og pynt med oliven og frisk salvie.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!