En smakfull liten amuse-bouche (munnglede!)
4 4 amuse-bouche
Ingredienser
- 1 stk Avocado
- 5 g italiensk urteblanding
- 50 g Quinoa
- 100 g fersk geitost
- 1 ts rømme
- 4 store skiver røkelaks
- ½ grønt eple
- ½ sitron
- Dash olivenolje
- Kremet balsamicoeddik
- karse
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Legg et stykke plastfilm over en passende liten form Legg en skive røkelaks oppå så alt er pent dekket.
- Skjær avokadoen i biter, tilsett den ferske geitosten og mos det hele med en gaffel.
- Skrell eplet og skjær i bittesmå terninger. Rør eplebitene inn i avokado/ostblandingen, tilsett litt fersk sitronsaft fra tid til annen.
- Tilsett den italienske urteblandingen i blandingen og smak til med en klype salt og litt nykvernet pepper.
- Tilsett så rømme og rør til blandingen er jevn og kremet.
- Hell en del av avokado/ostblandingen på hver lakseskive. Brett kantene på laksen over fyllet. Brett så kantene på matfilmen sammen, trekk dem stramt og surr av filmen. Plasser den tettpakkede laksen amuses-bouche i kjøleskapet.
- Pynt med litt karse og litt risrtet quinoa, solsikkefrø, pinjekjerner el. lign.
- Nyt!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!