Matgleden - Anne Bullen Eek

Laksemousse

Matgleden

8. februar 2024

Foto: Shutterstock

En nydelig og enkel forrett

Skriv ut Del på Facebook
En enkel og nydelig forrett
Matgleden
10 porsj

Ingredienser
 

  • 1 stk pakke lys buljonggele
  • 5 ss majones
  • 5 ss creme fraiche
  • 100 g rensede reker
  • 100 g kokt laks
  • tynne skiver røkelaks til formen
  • dill, kruspersille, små biter av agurk etc gjør seg i moussen.

Fremgangsmåte
 

  • Løs opp buljonggeleen som anvist på pakken, men bruk 4 dl vann. Avkjøl litt.
  • Finhakk reker, laks og dill, og bland alt. Tilsett majones, creme fraiche og blandt godt. Tilsett buljonggeleen litt og litt og rør godt underveis.
    Jeg elsker dill og har finhakket dill i, små biter agurk er også frisk og godt
  • Fyll massen i brødform eller små former. Formen kan kles med tynne skiver røkelaks først.
Matgleden

Tips og triks!

Velg om du vil bruke porsjonsformer eller en stor. Legg gjerne litt plasfolie i formene, så blir det lettere å få ut moussen.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Nanbrød