Lakseruller med wasabi

Skriv ut Del på Facebook
Appetittvekker
Lett
10 ruller

Ingredienser
 

  • 200 gr skivet røkelaks
  • 50 gr frisk dill
  • 150 gr kesam
  • ½ ts wasabipasta
  • salt
  • 2 ss sesamfrø
  • 3 stk sukkererter til pynt

Fremgangsmåte
 

  • Bland dill og litt kesam til en jevn konsistens.
    Bland den resterende kesam og wasabipastaen. Smak til med salt.
  • Legg lakseskivene litt overlappende på et stykke plastfolie.
    Fordel kesamblandingen over laksen og rull den opp med plastfolien. La rullen stå i fryseren i ca 30 minutter.
  • Fjern lakserullen fra fryseren og fjern plastfolien.
  • Stek sesamfrøene i en tørr varm stekepanne under omrøring. Obs, de brenner seg lett, ikke gå fra dem!! La de bli kalde.
    Rull laksen i de stekte sesamfrøene, kutt rullen med en skarp kniv i ca 1 cm tykke skiver.
    Pynt med sukkererter kuttet i lengden.
    Ferdig!
    Velbekomme.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!