30 – 40 min
180 C



0
Ingredienser
- 175 g fint sukker
- 175 g smør mykt
- 3 egg
- 225 g mel
- 2 ts bakepulver
- 50 g malte mandler
- 1 stk sitron kun raspet skall
- 2-3 ss melk hvis røren virker for tykk
Fremgangsmåte
- Ha smør og sukker i en stor bolle og bruk en elektrisk mikser til å piske alt godt til det er kremaktig og lyst.
- Tilsett eggene ett etter ett, pisk godt etter hver tilsetning.
- Vend inn mel, malte mandler, og bakepulver, sammen med sitronskall.
- Bland alt godt for å få en jevn tykk røre.
- Smør og mel en 22 cm rund kakeform, og fordel røren jevnt. Eller bruk en avlang brødform.
- Stek i den forvarmede ovnen ved 180 gr i 30 minutter eller til den er gylden og et spyd satt inn i midten kommer ut rent.
- La avkjøle i 15 minutter, ta deretter kaken forsiktig ut av kakeformen, og flytt over på en rist for å avkjøles helt.
Tips og triks!

Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!