Majones med smaker!

Skriv ut Del på Facebook

Ingredienser
 

Chilimajones

  • 2-3 dl majones
  • 2-3 ss chilisaus
  • Brukes til skalldyr og salater

Grønn majones

  • 2-3 dl majones
  • 1-2 ss forvellet, finhakket spinat
  • 2-3 ss finhakket persille, dill, estragon og kjørvel
  • 2 ts finhakket karse dyrk i vindusposten
  • 2 ts finhakket gressløk
  • Bland alle ingredienser.
  • Brukes til kokt, kald fisk, skalldyr eller panert stekt fisk

Pepperotmajones

  • 2-3 dl majones
  • 2-3 ss revet pepperrot smakes til
  • 1 dl stivpisket kremfløte
  • Bland kremen forsiktig inn i majonesen
  • Brukes eks til kokt kald skinke eller roastbeef
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!